Oferte imobiliare-locuința practică pentru mine

Ești tânăr, te-ai mutat într-un oraș mare dar nu vrei colegi de camera sau de apartament. Oricât ai fi de tânăr, visezi la o casă a ta, la propria locuință. Ai strâns ceva bani și te-ai gândit la o locuință ușor de întreținut, un spațiu confortabil și practic, atunci alege din mai multe oferte imobiliare.

Oferte imobiliare-garsoniera

Este o locuință ideală pentru studenți, pentru cei care pleacă des în deplasare, pentru persoane singure sau pentru cupluri fără copii.

Deși garsoniera are un spațiu limitat, poți veni cu soluții ingenioase de depozitare pentru a folosi fiecare cm². Organizarea spațiului este eficientă dacă nu ai multe obiecte personale sau accesorii.

Garsoniera sau apartamentul de tip studio combina camera de zi, dormitorul și bucătăria într-un singur spațiu fără pereți despărțitori. Baia este separată. Pentru a economisi spațiul, alege electrocasnice incorporabile!

Trebuie să amenajezi garsoniera corect, să combini confortul , funcționalitatea și estetica astfel încât să dai impresia de spațiu mărit. Pune oglinzile în fața unei surse de lumină pentru a crea iluzia de spațiu mai mare.

Garsoniera fiind mai ieftină, poți opta pentru o zonă centrală, pentru zone urbane scumpe pentru a avea acces la punctele cheie.

Garsoniera este ușor de întreținut și iți permite sa economisești bani. Iți oferă intimitate și independentă.

Apartament

Alegerea tipului de locuință depinde de situația familială și de situația financiara.

Daca ai o familie tânără, cu copii, caută un apartament aproape de școală, de spital, de mijloace de transport, de spatii comerciale.

Apartamentul prezintă numeroase avantaje dar și costuri mai ridicate. Este spațios și compartimentat. Are holuri, spații de depozitare mari și balcoane spațioase. Bucătăria poate fi izolată de restul camerelor. Oferă intimitate tuturor membrilor familiei.

Apartamentul se întreține mai greu decât o garsonieră dar mai ușor decât o casă.

Costurile de încălzire sunt destul de reduse.

Exista mai multe tipuri de apartamente și trebuie să știi exact care ți s-ar potrivi.

Găsim pentru tine oferta potrivită pentru achiziția unei locuințe noi și de asemenea te putem ajuta cu mobilarea acesteia.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Oferte case sau apartamente noi

Oferte case Tânăr sau bătrân, vrei un cămin confortabil și funcțional(oferte case).Să fie o casă sau un apartament? Alegerea nu este ușoară pentru că fiecare

AZUR IMOB este o companie ce oferă servicii de consultanță și de obținere oferte personalizate în vederea achiziției de apartamente noi de la mai mulți dezvoltatori imobiliari.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți din domeniul imobiliar.
Copyright © 2023 AzurImob, All rights reserved. Powered by Evoro.
0
    0
    Comanda ta
    Your cart is emptyReturn to Shop