Întrebări frecvente

azurimob

Întrebări frecvente pe care le primim de la clienții noștri

Iată o parte dintre intrebările pe care le primim în mod frecvent de la clienții noștri. Dacă ai nevoie de informații suplimentare, te invităm să ne contactezi.

Suntem o companie specializată în activități de consultanță imobiliară și servicii de intermediere pentru achiziția de imobile noi, de la dezvoltatori imobiliari.

Serviciile noastre includ doar tariful de 89 de lei, tarif ce se achită după completarea formularului de cerințe client.

La numai 89 de lei beneficiezi de consultanță, oferte de apartamente noi de la mai mulți dezvoltatori, într-un singur loc, timp alocat pentru alte activități iar al 10-lea client beneficiază de gratuitate.

Intreg procesul de căutare a ofertelor personalizate se desfășoară în mediul online.

Economisește timp și bani și găsește casa potrivită

Găsim pentru tine oferta potrivită pentru noua ta casă. Scapi de comisioane uriașe, de timp pierdut cu zeci de vizionări și de agenți insistenți.

*doar 89 de lei

AZUR IMOB este o companie ce oferă servicii de consultanță și de obținere oferte personalizate în vederea achiziției de apartamente noi de la mai mulți dezvoltatori imobiliari.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți din domeniul imobiliar.
Copyright © 2023 AzurImob, All rights reserved. Powered by Evoro.
0
  0
  Comanda ta
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Alte detalii
  Date contact client
  Mențiune*: Prin completarea prezentului formular clientul se obligă să informeze dezvoltatorul imobiliar că a luat la cunoștință de oferta prin intermediul site-ului Azur Imob, iar în cazul achiziționării imobilului va informa reprezentantul site-ului de acest fapt, sub sancțiunea achitării de daune interese de 3% din valoarea de achiziție a imobilului.