Despre noi

Despre
BINE AI VENIT LA AZUR IMOB!

Câteva cuvinte
despre noi

Totul a luat naștere din dorința noastră de a aduce ceva nou pe piața imobiliară din România, o piață supraîncarcată care are nevoie de noi să facem lucrurile altfel, astfel încât voi să vă puteți bucura în liniște de timpul petrecut cu cei dragi. 

Timpul trece repede și nu se mai întoarce, însă noi suntem alături de tine și te ajutăm, făcând ca totul să fie mai ușor.

Conceptul nostru se bazează pe încredere, respect și promptitudine. 

Boys Playing with Boxes in New Home
0 +
Experiență în imobiliare
0 +
Locuințe găsite pentru clienții noștri

Suntem langa tine in tot procesul

Te susținem ca și când nevoile tale ar fi propriile noastre nevoi, pe tot parcursul procesului de indentificare a locuinței potrivite.

Cu noi, ideea ta poate prinde contur

Te bucuri de tot ceea ce-ți oferim, apoi totul prinde contur și vezi cum visul tău de a avea o locuință așa cum ți-o dorești devine realitate.

Misiunea Azur Imob:

Un vis devenit realitate pentru tine, un vis îndeplinit și pentru noi.

Economisește timp și bani și găsește casa potrivită

Găsim pentru tine oferta potrivită pentru noua ta casă. Scapi de comisioane uriașe, de timp pierdut cu zeci de vizionări și de agenți insistenți.

*doar 89 de lei

AZUR IMOB este o companie ce oferă servicii de consultanță și de obținere oferte personalizate în vederea achiziției de apartamente noi de la mai mulți dezvoltatori imobiliari.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți din domeniul imobiliar.
Copyright © 2023 AzurImob, All rights reserved. Powered by Evoro.
0
  0
  Comanda ta
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Alte detalii
  Date contact client
  Mențiune*: Prin completarea prezentului formular clientul se obligă să informeze dezvoltatorul imobiliar că a luat la cunoștință de oferta prin intermediul site-ului Azur Imob, iar în cazul achiziționării imobilului va informa reprezentantul site-ului de acest fapt, sub sancțiunea achitării de daune interese de 3% din valoarea de achiziție a imobilului.