Oferte apartamente noi la malul marii

Vrei o casă la malul marii pentru tine și familia ta, alege oferte apartamente noi ? Visezi să devii proprietar într-un mare complex la Marea Neagra, într-o zonă vibrantă a litoralului, mângâiat de briza mării, adormind legănat de sunetul valurilor? Atunci fi curajos și investește într-un apartament la malul mării. Vei trăi ca într-un basm, vei fi mai sănătos și iți vei recupera banii din chirii.

Oferte apartamente noi

Gradul de interes pentru achiziție și închiriere este ridicat dacă apartamentul este cu eficiența energetică ridicată, are finisaje premium și dotări Smart Home.

Proprietarul sau chiriașul dorește, când pleacă în vacanță, confort și servicii de calitate. Vrea un ambient plăcut în care toate elementele integrate să funcționeze ca un întreg. Va beneficia de restaurant, de SPA, de sală de fitness, de piscină, de cinema VIPP, de spații comerciale, de gradină interioară, de locuri de parcare, de plajă privată, de baruri. Acesta este un stil de viață modern.

Dezvoltatorii sunt interesați de nevoile cumpărătorilor și chiriașilor și construiesc proprietăți de valoare. Totuși avantajele diferă în funcție de dezvoltatorul ales care oferă servicii de înaltă calitate tot timpul anului.

Dacă achiziționezi un apartament într-un bloc ce nu asigură servicii de property management, tu ca proprietar, te vei ocupa de întreținere, de curățenie, de plata facturilor, de căutarea chiriașilor. Un ansamblu dezvoltat poate să-ți ofere toate aceste servicii.

Un apartament în resort, într-un complex, este ideal pentru închiriere deoarece este modern, este situat în locații cheie și dispune de facilitați.

Nu pierde ocazia de a achiziționa un apartament într-un proiect nou.

Apartamente noi

Dezvoltatorii oferă un discount semnificativ în faza incipientă a proiectului pentru a-și asigura necesarul de fonduri, renunțând la credite bancare.

Discount-urile acordate inițial pot fi de 40% din prețul locuinței, astfel câștigul este mare pentru primii investitori. Ei nu vor achita prețul integral ci doar un avans de cam 30% din prețul de vânzare, cu discount.

Este bine să achiziționăm locuința cu cel puțin un an înainte de finalizare. Să nu uităm că unele stațiuni sunt mai bune decât altele. Oferă o perspectivă mai bună acele stațiuni selecte în care cererea este mai mare decât oferta și investițiile sunt mult mai mari.

Cea mai bună investiție este într-un apartament cu vedere la mare. Este o mare atracție turistică și va exista întotdeauna o cerere pentru proprietatea dumneavoastră.

Deși mulți cumpărători iau decizia de achiziție emoțional, proprietatea pe malul mării crește ca valoare în timp oferind o rentabilitate excelentă iar de-a lungul anilor vei acumula avere.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Oferte apartamente noi la malul marii

Vrei o casă la malul marii pentru tine și familia ta, alege oferte apartamente noi ? Visezi să devii proprietar într-un mare complex la Marea

Oferte case sau apartamente noi

Oferte case Tânăr sau bătrân, vrei un cămin confortabil și funcțional(oferte case).Să fie o casă sau un apartament? Alegerea nu este ușoară pentru că fiecare

AZUR IMOB este o companie ce oferă servicii de consultanță și de obținere oferte personalizate în vederea achiziției de apartamente noi de la mai mulți dezvoltatori imobiliari.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți din domeniul imobiliar.
Copyright © 2023 AzurImob, All rights reserved. Powered by Evoro.
0
    0
    Comanda ta
    Your cart is emptyReturn to Shop