Termeni si conditii

Termeni si conditii

Definitii 

Termenii si conditiile generale de vanzare se vor aplica tuturor serviciilor vandute de  AZUR IMOB INVEST SRL  prin intermediul site-ului azurimob.ro, catre  client.

Termeni

Site – www.azurimob.ro

Continut – toate informatiile care se regasesc pe acest site, indiferent de format.

Specificatii – descrierea serviciilor.

Vanzator – AZUR IMOB INVEST SRL, cu sediul in Brasov, str. Mircea cel Batran nr. 47, bl. 37, sc. B, ap. 31, jud. Brasov, numar de ordine J08/576/2023, CUI 47691573, care actioneaza prin site-ul azurimob.ro 

Client – persoana fizica sau juridica care efectueaza o comanda  de servicii in urma completarii formularului de cerinte client.

Utilizator – persoana fizica sau juridica care acceseaza site-ul si  este de acord cu Termenii si Conditiile Generale.

Comanda – intentia exprimata de un potential cumparator pentru achizitia de servicii, prin intermediul site-ului, completand formularul specific de cerinte pus la dispozitia acestuia si finalizand completarea tuturor rubricilor obligatorii.

Contract de prestari de servicii – contract in temeiul caruia vanzatorul presteaza sau se angajeaza sa presteze un serviciu clientului conform ofertei de pe site-ul sau, iar acesta plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestuia;

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultate din prestarea unui  serviciu, cumparatorului

Mentiune – Mențiune*: Prin completarea prezentului formular clientul se obligă să informeze dezvoltatorul imobiliar că a luat la cunoștință de oferta prin intermediul site-ului Azur Imob, iar în cazul achiziționării imobilului va informa reprezentantul site-ului Azur Imob de acest fapt, sub sancțiunea achitării de daune interese de 3% din valoarea de achiziție a imobilului.

Identitatea firmei si descrierea serviciilor

Website-ul www.azurimob.ro este administrat de AZUR IMOB INVEST SRL, cu sediul in Brasov, str. Mircea cel Batran nr. 47, bl. 37, sc. B, ap. 31, jud. Brasov, numar de ordine J08/576/2023, CUI 47691573.

Societatea Azur Imob Invest SRL este neplatitoare de TVA si in consecinta facturile emise catre client nu contin TVA.

Site-ul azurimob.ro  oferă servicii de consultanță și de obținere oferte personalizate în vederea achiziției de apartamente noi de la mai mulți dezvoltatori imobiliari.

 Azurimob.ro va pune la dispozitie 3 oferte de apartamente noi de la dezvoltatorii imobiliari, in termen de 10 zile de la completarea formularului aferent pus la dispozitie de acesta si efectuarea platii.

   In cazul netrasmiterii pe adresa de email de catre Azurimob.ro a celor  3 oferte in termen de 10 zile de la efectuarea platii, cumparatorul poate solicita restituirea sumei de 89 lei. 

 Solicitarea privind restituirea sumei de 89 lei se va transmite la adresa de email: office@azurimob.ro    in termen de 7 zile de la expirarea celor 10 zile de cand s-a efectuat plata.

 Atat vizionarea imobilelor din ofertele puse la dispozitie de vanzator, cat si contractul de vanzare- cumparare se vor realiza intre client si dezvoltatorii imobiliari / proprietari fara prezenta  Vanzatorului.

Plata prin card bancar , transfer bancar

Plata se va realiza prin intermediul partenerului nostru EuroPayment Services S.R.L, utilizand mijloacele puse la dispozitie pe site-ul azurimob.ro in acest sens.

Generarea facturilor fiscale

Societatea emite factura fiscala tuturor persoanelor fizice si juridice in ziua urmatoare confirmarii platii efectuate.

Aceasta va fi transmisa prin intermediul adresei de email completata de client.

Confidentialitatea

Vanzatorul va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizeaza orice persoana denumita Client .

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de vanzator cu privire la comanda/contract fara consimtamantul prealabil scris al cumparatorului/client.

Drepturile si obligatiile vanzatorului 

Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, etc) sunt proprietatea Azur Imob Invest SRL si nu poate fi copiat, publicat, folosit in scopuri personale sau comerciale, fara acordul scris al proprietarului care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare.

Vanzatorul are obligatia de a prelua comanda de la client si de a o confirma prin mijloace electronice (e-mail).

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau a inlocui acesti termeni, fara a anunta in prealabil.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela, si de a refuza colaborarea cu un client,  daca exista tentative sau suspiciuni de frauda ori in situatia in care clientul a furnizat informatii personale false care impiedica executarea contractului de prestari servicii sau acesta foloseste in orice fel un limbaj inadecvat prin comentarii postate pe site-ul auzrimob.ro 

Limitarea responsabilitatii vanzatorului

Informatiile afisate pe site au scop informativ, proprietarul site-ului neasumandu-si responsabilitatea pentru acuratetea sau caracterul complet al acestora.

Azur Imob nu va fi raspunzatoare pentru pagube directe, indirecte, situatii accidentale sau alte pierderi rezultand din: comportamentul utilizatorilor, imposibilitatea accesarii site-ului, acces neautorizat la datele clientului, actiuni ale unei terte parti asupra serviciilor site-ului, in situatii de neglijenta sau infractiuni, neindeplinirea unei comenzi, sau orice alta problema de natura tehnica.

Vanzatorul depune eforturi pentru informarea corecta a clientului, despre caracteristicile, preturile serviciilor afisate pe site. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile la serviciile cu preturi derizorii, rezultate din greseli de tiparire.

Nu se ofera garantia satisfacerii cerintelor, prin cumpararea unui serviciu de pe site.

Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, intreruperea sau suspendarea site-ului www.azurimob.ro

Vanzatorul isi desfasoara activitatea de vanzare a serviciilor prin intermediul site-ului si nu numai, in conformitate cu legislatia romana.

Drepturile si obligatiile clientului

Clientii au dreptul de a utiliza paginile site-ului www.azurimob.ro exclusiv pe propria raspundere, sa comande servicii, respectand Termenii si conditiile acestuia.

La efectuarea unei comenzi, clientul este obligat sa nu furnizeze informatii si date personale false.

Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces si utilizare a serviciilor, clientii trebuie sa verifice la momentul fiecarei accesari a site-ului azurimob.ro termenii si conditiile de utilizare.

Chiar daca se omite analiza termenilor si conditiilor, dar clientul utilizeaza site-ul www.azurimob.ro, vom considera ca ati acceptat acest set de termeni si conditii,inclusiv orice actualizare a acestora.

Daca clientul nu este de acord cu prevederile din Termeni si conditii (inclusiv orice actualizare a acestora) aceasta este indemnat sa nu utilizeze siteul azurimob.ro.

Clientul poate transmite opiniile vizavi de serviciile achizitionate, reclamatiile fiind acceptate doar la adresele de e-mail mentionate in pagina de contact. Reclamatiile se vor solutiona in termen de maximum 30 de zile.

Clientul nu va dezvalui unei terte parti si nu va face publice prin intermediul internetului sau a altor mijloace media, documentele (oferte, facturi) sau informarile primite de la vanzator.

Persoanele minore nu pot comanda servicii. 

Clientul poate notifica vanzatorul pentru neindeplinirea obligatiilor contractuale.

Drepturi de proprietate intelectuala

Clientul intelege ca intreg continutul site-ului constituie dreptul de proprietate intelectuala. Numele site-ului, imaginile, textele, simbolurile, elementele de grafica web, scripturile, programele, nu pot fi prelucrate, copiate, publicate, folosite in scopuri personale sau comerciale fara acordul scris al proprietarului care administreaza site-ul.

Litigii

Neintelegerile referitoare la executarea contractului(servicii) de vanzare-cumparare se doresc a fi rezolvate pe cale amiabila, in caz contrar, apeland la instanta de judecata competenta de la sediul comerciantului (vanzatorului).

AZUR IMOB este o companie ce oferă servicii de consultanță și de obținere oferte personalizate în vederea achiziției de apartamente noi de la mai mulți dezvoltatori imobiliari.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți din domeniul imobiliar.
Copyright © 2023 AzurImob, All rights reserved. Powered by Evoro.
0
    0
    Comanda ta
    Your cart is emptyReturn to Shop