Cum funcționează

azurimob.ro

Boys Playing with Boxes in New Home
Despre
azurimob

Despre proces

Ne dorim să îți găsim oferta potrivită pentru noua ta casă. De asemenea, obiectivul principal al Azur Imob este să te scape de timpul pierdut cu zeci de vizionări și de comisioanele uriașe.

Pentru a îndeplini cât mai bine obiectivele de mai sus, am pus la punct un proces prin care găsim, de la zeci de dezvoltatori, oferta potrivită pentru tine și nevoile tale.

azurimob
Proces

Care sunt pașii?

1. Completezi formularul

Completezi formularul apăsând pe butonul OBȚINE OFERTE AICI. Aici adaugi cerințele tale și vei primi ofertele potrivite de locuințe noi de la mai mulți dezvoltatori imobiliari. Fără multiple deplasări și economisind bani.

2. Primești ofertele

Vei primi ofertele în cel mai scurt timp pe adresa de email completată în formular, astfel încât ție îți rămâne doar să o alegi pe cea potrivită.
Vei putea alege oferta potrivită pentru tine trimițându-ne codul unic al ofertei/ofertelor alese. Acesta se găsește pe fiecare ofertă.

3. Ne transmiți ofertele alese

Urmează să ne transmiți oferta acceptată și un interval de timp in care esti disponibil pentru a stabili o vizionare cu dezvoltatorul.4. Stabilim vizionarea

După ce ne-ai transmis oferta pe adresa de email, oferta pe care ai acceptat-o și am stabilit intervalul orar pentru vizionare se consideră că a fost dus până la capăt (finalizat) întreg serviciul de căutare a locuinței mult dorite.

Economisește timp și bani și găsește casa potrivită

Găsim pentru tine oferta potrivită pentru noua ta casă. Scapi de comisioane uriașe, de timp pierdut cu zeci de vizionări și de agenți insistenți.

*doar 89 de lei

AZUR IMOB este o companie ce oferă servicii de consultanță și de obținere oferte personalizate în vederea achiziției de apartamente noi de la mai mulți dezvoltatori imobiliari.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți din domeniul imobiliar.
Copyright © 2023 AzurImob, All rights reserved. Powered by Evoro.
0
  0
  Comanda ta
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Alte detalii
  Date contact client
  Mențiune*: Prin completarea prezentului formular clientul se obligă să informeze dezvoltatorul imobiliar că a luat la cunoștință de oferta prin intermediul site-ului Azur Imob, iar în cazul achiziționării imobilului va informa reprezentantul site-ului de acest fapt, sub sancțiunea achitării de daune interese de 3% din valoarea de achiziție a imobilului.