Vanzari apartamente noi Cluj-Napoca

Vanzari apartamente noi Cluj-Napoca, Silicon Valley al Europei. Clujul inima Transilvanei situat în N-V României, este cel mai prosper și cel mai căutat oraș din Romania, atrăgând numeroase firme de IT de nivel internațional.

Este străbătut de Someșul Mic pe malul căruia se găsește Parcul Central “Simion Bărnuțiu”, un loc foarte căutat, frumos amenajat și foarte curat. De jur împrejurul orașului sunt dealuri și coline pe care se află parcuri și păduri.

In zona centrală este Gradina Botanica, o gradină a raiului, o minunăție greu de descris.

Cluj-Napoca este al doilea oraș al României un important centru cultural, universitar, economic și industrial. Peste o treime din populație este formată din studenți din țară și din Europa. Să nu uităm că anual în Cluj are loc festivalul Untold.

Punctul zero al orașului este Piata Unirii în mijlocul căreia se află vestigii romane și statuia regelui Matei Corvin, fiul marelui voievod Iancu de Hunedoara. Piața este înconjurată de clădiri istorice cu arhitectură deosebită. Este un loc emblematic pentru localnici și turiști unde te poți relaxa la cafenele, baruri și restaurante.

Daca alegi Clujul, te întrebi în ce cartier să locuiești. Alege!

Vanzari apartamente noi – cartierul Gheorgheni

Este un cartier în plina dezvoltare aflat în estul orașului. Aici predomină blocurile cu 4-12 etaje dar este și o zonă bună de case.

Este renumit pentru baza sportivă cu terenuri de fotbal, tenis, baschet, volei, badminton. Este un cartier atipic care datează din anii 1960, plin de verdeață, cu parcuri și alei străjuite de copaci ornamentali și pomi fructiferi.

Cartierul are ieșire spre Livada Palocsay cea mai mare din oraș. Inițial s-a dezvoltat doar ca un cartier de case însă în perioada comunistă au apărut blocurile.

Cea mai mare atracție este zona de agrement a lacului. In jurul lacului Gheorgheni este o pistă pietonală și de biciclete.

Gheorgheni nu este doar un frumos cartier rezidențial ci și un model campus Universitar și un important centru comercial datorită complexului Iulius Mall.

Valoarea totala a tranzacțiilor imobiliare crește în fiecare an cu peste 10%.

Cartierul Manastur

Este cel mai mare cartier rezidențial din Cluj construit în 1965 când s-au demolat casele din sat și s-au construit blocuri muncitorești.

In 2007 s-a construit Polus Center cel mai mare centru comercial din Cluj.

Din punct de vedere al evoluției prețurilor la imobiliare, s-au înregistrat în ultimii ani cea mai mare creștere, prețul fiind la mică diferență de cel din cartierele preferate. Cartierul are toate facilitățile, inclusiv linie de tramvai.

Cartierul Zorilor

Este situat în sudul orașului. Aici predomină blocurile cu 4-10 etaje. Acum se dezvoltă intens zona “Europa” cu vile individuale, familiale, comune sau blocuri cu un număr mic de apartamente construite la comun.

Este una dintre cele mai frumoase zone ale orașului aflată in plină dezvoltare. In partea de nord se învecinează cu vestita Gradina Botanica.

Prezintă toate facilitățile.

Cluj-Napoca, orașul tineretului este o destinație ideală cu multiple posibilități, cu o poziție geografică impresionantă. Alege aceasta destinație pentru viitoare ta casă!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Oferte case sau apartamente noi

Oferte case Tânăr sau bătrân, vrei un cămin confortabil și funcțional(oferte case).Să fie o casă sau un apartament? Alegerea nu este ușoară pentru că fiecare

AZUR IMOB este o companie ce oferă servicii de consultanță și de obținere oferte personalizate în vederea achiziției de apartamente noi de la mai mulți dezvoltatori imobiliari.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți din domeniul imobiliar.
Copyright © 2023 AzurImob, All rights reserved. Powered by Evoro.
0
    0
    Comanda ta
    Your cart is emptyReturn to Shop