Oferte apartamente – cartiere Brasov

Vrei să locuiești într-un oraș în care visul tău să prindă aripi? Alege Brașovul, frumosul oraș de sub Tâmpa care te fascinează cu farmecul lui medieval. Alege din oferte apartamente o locuința nouă în orașul Brașov.

Este un mare centru economic, cultural, sportiv și turistic.

Mai toți am vizitat Biserica Neagră, emblema orașului, Piața Sfatului înconjurată de clădiri istorice, Parcul sub Tâmpa, platforma Belvedere Tâmpa situate deasupra cuvântului Brașov vizibil de la mare distanță, Poiana Brașov, Parc Aventura lângă lacul Noua, cetățuia de pe Straja, satul Prejmer, etc.

Parcurge orașul pas cu pas și alege cartierul în care vei locui.

Oferte apartamente – Centrul Civic

Centrul Civic sau Centrul Nou este un cartier central de top cu o poziționare favorabilă, cu dezvoltare imobiliară puternică și cu siguranță sporită datorită sediilor de companii bine păzite. Dacă îți alegi locuința în acest cartier vei fi vecin cu Primăria, Camera de Comerț și Industrie, cu Casa de Asigurări de Sănătate. Te vei plimba prin Parcul Aerotec și vei ajunge repede la mall Afi și la restaurantele selecte din preajmă.

Răcădău

Răcădău sau Valea Cetății este un cartier sigur cu multe facilități, potrivit atât pentru familii cu copii cât și pentru cei care locuiesc singuri, iubitori de liniște și aer curat.

Se află în sudul orașului între muntele Tâmpa și Dealul Piscul Vechi.

Este o zonă plină de istorie, una dintre cele mai luxoase zone din Brașov.

In cartierul Răcădău se află Centrul Comercial Magnolia și o zonă verde vastă iar altitudinea de 632 m îi oferă o panoramă de basm.

Tractorul

Este cartierul cel mai mare din N-V orașului care oferă locuințe la standarde înalte. Este cel mai căutat de cumpărători pentru că vis-à-vis de fostele platforme industriale ”Tractorul” se construiesc multe complexe rezidențiale.

In vecinătate este cel mai mare mall din Transilvania, Coresi.

In cartier este un patinoar olimpic de cinci stele. Baza sportivă este formată din teren de fotbal și sala de sport cu numele Tractorul. Aici vei găsi un parc mare și locuri de joacă.

Fiecare cartier are avantajele lui dar poți alege pe cel care iți oferă o multitudine de facilitați și se potrivește cel mai bine.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Oferte case sau apartamente noi

Oferte case Tânăr sau bătrân, vrei un cămin confortabil și funcțional(oferte case).Să fie o casă sau un apartament? Alegerea nu este ușoară pentru că fiecare

AZUR IMOB este o companie ce oferă servicii de consultanță și de obținere oferte personalizate în vederea achiziției de apartamente noi de la mai mulți dezvoltatori imobiliari.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți din domeniul imobiliar.
Copyright © 2023 AzurImob, All rights reserved. Powered by Evoro.
0
    0
    Comanda ta
    Your cart is emptyReturn to Shop