Oferte imobiliare Timisoara

Dacă ești o fire romantică, alege să locuiești în Timisoara, ”Orașul de pe Bega”, “Mica Viena” sau “Inima Banatului”. Alege oferte imobiliare din orașul Timisoara.

Timisoara este ca un muzeu în aer liber cu o arhitectura încântătoare, Centrul Cultural European și o mărturie a istoriei cu palate vechi de sute de ani.

Situată în vestul tarii, pe râul Bega, orașul este considerat Capitala oficială a Banatului și se află la distanțe aproape egale de Bucuresti și Viena.

Aici piața imobiliară este în plină dezvoltare și dacă vrei sa te învălui în magia lui, alege unul dintre cele mai frumoase cartiere.

Oferte imobiliarezona centrala

Aici vei găsi apartamente cu 3 camere și 2 băi la cele mai mari prețuri. Dar ai și foarte multe avantaje. Este aproape de centrul orașului cunoscut sub numele de Piata Victoriei sau Piata Operei. Aici a izbucnit revoluția.

Tot in centru este clădirea palatului care adăpostește Opera Nationala si Teatrul. Te poți plimba prin Parcul Civic reabilitat dar nu terminat.

Vei beneficia de o parcare publica aproape de Spitalul de Copii amenajata  pe un teren de pe care au fost desființate construcții ilegale.

Zona Ultracentrala-Medicina-Piata Unirii se află în zona principalelor Universități și este pe primul loc la preț. Este o zonă sigură și prezinta toate facilitățile. Aici au loc importante  evenimente culturale și uneori apar restricții de circulație cu trafic rutier închis total sau parțial.

Seara, restaurantele din Piața Unirii te întâmpină cu o atmosfera primitoare și cu terase încălzite. Te poți delecta cu preparate culinare specifice și cu o selecție de vinuri rafinate.

Calea Sagului

Este unul dintre cele mai căutate cartiere. Aici se află în vanzare multe apartamente cu 2 sau 3 camere și  garsoniere. Are prețuri accesibile pentru cumpărători.

Cartierul se află în sudul orașului. A fost primul cartier de blocuri-turn. Este un loc aglomerat dar sigur care prezintă toate facilitățile.

Ofertele de apartamente de vanzare sunt disponibile în proiectele rezidențiale noi dar și în blocuri vechi. Alege apartamentul în funcție de localizare ,facilități si preț.

Cartierul Soarelui

Este o zona sigura cu prețuri accesibile. Denumirea vine de la folosirea energiei solare pentru incalzit. Are și o fântână arteziană ornamentală in formă de soare asemănătoare cu cele din Barcelona.

Cartierul se afla in sud estul orașului și are transport public variat, zone verzi, locuri de parcare, spatii comerciale.

Cartierul Cetate

Cartierul este o emblema pentru Timisoara istorica. Este un cartier central aflat pe locul Cetății Timisoara. Este centrul cultural si administrativ al orașului. Prețurile sunt mai mari dar este o zonă sigură, căutată mai ales pentru arhitectura valoroasă in stil baroc. Zona nu este aglomerată și prezintă numeroase facilități: locuri de parcare, zone comerciale, parcuri, mijloace de transport variate, instituții de învățământ.

Cartierul Calea Aradului si Torontalului

Aceste cartiere se află în partea de Nord a orașului Timisoara .Cele 2 zone sunt in plina dezvoltare. Aici se construiesc numeroase ansambluri rezidențiale.

In zona se află Universitatea de Științe Agricole și Medicina Veterinara, Decathlon, Ikea.

Dacă alegi Timisoara trebuie să acorzi multă atenție zonei pentru a asigura confortul și bunăstarea familiei tale.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Oferte case sau apartamente noi

Oferte case Tânăr sau bătrân, vrei un cămin confortabil și funcțional(oferte case).Să fie o casă sau un apartament? Alegerea nu este ușoară pentru că fiecare

AZUR IMOB este o companie ce oferă servicii de consultanță și de obținere oferte personalizate în vederea achiziției de apartamente noi de la mai mulți dezvoltatori imobiliari.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți din domeniul imobiliar.
Copyright © 2023 AzurImob, All rights reserved. Powered by Evoro.
0
    0
    Comanda ta
    Your cart is emptyReturn to Shop