Oferte apartamente noi Constanta

Constanta vechiul Tomis (colonie greacă) este un centru economic cu multe oferte apartamente noi, cultural și plin de viață. Dezvoltarea economică și sociala a orașului port și șantier naval atrage construirea de imobile pentru locuit și spații comerciale. Constanța este denumită după sora împăratului roman Constantin cel Mare și este cel mai vechi oraș din țară cu monumente istorice renumite: cazinoul, simbolul orașului, muzee, Moscheea Carol I, Catedrala Sfinții Petru și Pavel.

Se dă atenție deosebită construirii de ansambluri rezidențiale și blocuri de apartamente la limitele exterioare ale orașului. Dacă vrei să locuiești în orașul de pe țărmul Mării Negre (Portul Euxin), vizitează câteva cartiere:

Faleza Nord

Cartierul aflat în zona mediană a orașului, este cel mai scump. Este aproape de Mamaia și include “Plaja Trei Papuci” și Delfinariul. Locuințele la malul mării pe linia litoralului oferă priveliști de basm. Poți alege locuința în bloc sau în case individuale. În zonă se afla City Parc Mall, Delfinariul și Gravity Park, un mare centru de spoturi extreme.

Este un cartier aproape de Mamaia iar aeroportul este la mică distanță.

Oferte apartamente noi Tomis Nord

Cartierul este situat la intrarea în Mamaia și este pe locul al 4 lea după preț. Poți găsi aici o locuință la mică distanță de plajă cu vedere la Lacul Siutghiol sau la Marea cea Mare.

Cartierul are două zone liniștite cu multe spații verzii: Cireșica și Tic-Tac.

In zonele limitrofe ale cartierului se află în lucru șantiere ale dezvoltatorilor imobiliari. Este o zonă perfectă pentru familii cu copii pentru că are numeroase instituții de învățământ, locuri amenajate pentru sport în aer liber, locuri de joacă pentru copii și locuri pentru animale de companie. Apartamentele de vanzare sunt în blocuri cu înălțime de la 4 la 12 etaje.

Faleza Sud și Cartierul km 4

Faleza Sud este un cartier la granița cu portul numit și Poarta 6.

Are ieșire la mare. Este construit de la 0 la limita exterioară a orașului și este format din blocuri de apartamente.

Aici se află Poarta 6 de intrare in Portul Constanta. Cartierul este situat în sudul orașului și are o plajă neamenajată. În partea de nord, cartierul se prelungește cu km 4, o zonă de 4 km formată mai ales din case și vile. Prezintă toate facilitățile, cu școli, zone verzi, piețe, spații comerciale, locuri de joacă. Acum se află în lucru șantiere ale dezvoltatorilor imobiliari pentru construirea de blocuri.

Cartierul Km 5 și cartierul Veterani

Se numește Km 5 pentru că sunt 5 KM pe calea ferată începând de la Gara Veche care nu mai funcționează. Locuințele sunt case individuale. Nu sunt parcuri pentru că fiecare casă are gradina ei cu verdeață. Este un cartier sistematizat cu infrastructura pusă bine la punct. În sudul acestui cartier se află cartierul Veterani. Era un teren viran parcelat și atribuit urmașilor veteranilor de război care și-au construit aici case. Este un loc frumos și liniștit dar nu are toate utilitățile.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Oferte case sau apartamente noi

Oferte case Tânăr sau bătrân, vrei un cămin confortabil și funcțional(oferte case).Să fie o casă sau un apartament? Alegerea nu este ușoară pentru că fiecare

AZUR IMOB este o companie ce oferă servicii de consultanță și de obținere oferte personalizate în vederea achiziției de apartamente noi de la mai mulți dezvoltatori imobiliari.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți din domeniul imobiliar.
Copyright © 2023 AzurImob, All rights reserved. Powered by Evoro.
0
    0
    Comanda ta
    Your cart is emptyReturn to Shop