Apartamente de vanzare sector 2 Bucuresti

Vrei să locuiești în Bucuresti, într-o locuință modernă, luminoasă și confortabilă? Atunci alege apartamente de vanzare sector 2 din zonele: Colentina, Titan, Iancului, Moșilor, Pantelimon, Floreasca, Vatra Luminoasa.

Apartamente de vanzare sector 2- avantaje

Vei avea un apartament la fel de bun ca în centru la un preț mult mai mic.

Faci o investiție majoră într-un sector în care Primăria are o mulțime de proiecte menite să consolideze infrastructura până în anul 2027. Străzile vor fi reabilitate și modernizate pentru siguranță și confort în trafic.

Cartierele au grădini urbane, locuri de joacă pentru copii, zone de recreere cu multă verdeață și zone de sport în aer liber.

Vei fi fericit să descoperi oferte de apartamente de vanzare sector 2 din zona Titan, unde vei merge la Arena Națională sau Stadionul Național. Deși este un stadion de fotbal, aici se desfășoară mari concerte, evenimente culturale și întreceri sportive. Sunt facilitate de garajul subteran, săli de conferințe, restaurante și zone de relaxare.

 Beneficiile oferite de sectorul 2 sunt multiple:

  • universități;
  • licee;
  • școli;
  • grădinițe.

Este în apropiere de mari centre comerciale, de săli de fitness, de parcări, de spălătorii auto.

In blocurile noi din ansamblurile de locuințe vei găsi cu ușurință apartamente de 2, 3 camere, etc. construite cu materiale de calitate, spațioase și confortabile.

Vei fi vecin cu familii tinere cu care te poți împrieteni ușor și vei descoperi cea mai mare comunitate de chinezi.

Aplicația Moovit de transport  public te ajută să găsești drumul cel mai scurt către destinație fie cu metroul, cu autobuzul sau cu tramvaiul.

Daca te-ai hotărât să achiziționezi un apartament nou in sector 2, ne poți contacta pentru a alege împreună oferta potrivită.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Oferte case sau apartamente noi

Oferte case Tânăr sau bătrân, vrei un cămin confortabil și funcțional(oferte case).Să fie o casă sau un apartament? Alegerea nu este ușoară pentru că fiecare

AZUR IMOB este o companie ce oferă servicii de consultanță și de obținere oferte personalizate în vederea achiziției de apartamente noi de la mai mulți dezvoltatori imobiliari.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți din domeniul imobiliar.
Copyright © 2023 AzurImob, All rights reserved. Powered by Evoro.
0
    0
    Comanda ta
    Your cart is emptyReturn to Shop