Apartamente de vanzare 2 camere-despre etaje

Ți-ai ales zona de locuit cea mai bună pentru apartamente de vanzare 2 camere, 3 camere, etc. și ai luat în calcul confortul, siguranța familiei, ai verificat documentele juridice dar nu te-ai hotărât asupra etajului.

Cântărește bine avantajele și dezavantajele unei locuințe la parter, la etaj intermediar sau la ultimul etaj.

Apartamente de vanzare 2 camere- parter

Apartamentul la parter este cel mai este practic și atractiv. Are acces ușor și sigur chiar dacă nu ai lift sau scările sunt înguste și incomode. Poți transforma spațiul exterior într-o gradină sau o terasă. Ai un colț de natură al tău, un spațiu de relaxare în timpul liber și un loc de joacă pentru copii. Poți face sport, dansa sau alerga prin locuință.

Mobilatul este mai ușor și costurile mai mici. Transporți cu ușurință bagajele. Ai libertate de mișcare iar vara ai răcoare și aer oxigenat datorită spațiului verde. Poți supraveghea mai bine copiii ieșiți la joacă iar bătrânii pot ieși afara fără însoțitor. Animalele de companie nu deranjează vecinii. Duci repede gunoiul iar în caz de cutremur ieși în siguranță.

Ai și dezavantaje: mai puțină lumină naturală, mai puțină intimitate,mai mult zgomot, ai o priveliște limitată.

Etaj intermediar

Este ferit de inundații si de zgomote. Nu vei fi infectat cu dăunători.

Locuința este confortabilă, economică și funcțională.  Ai acces rapid la apartament datorită liftului modern.

Ai balcon și o priveliște frumoasă. Ai siguranță și lumină naturală. Ai consum constant tot anul. Dezavantaje: prețul este mai mare, ai vecini, poți fi inundat, nu este în siguranță la cutremur.

Ultimul etaj

Avantajul unui apartament la ultimul etaj este că ai un preț mai mic, nu vei fi inundat, ai multă lumină naturală, ai intimitate, ai balcon sau terasă, nu ai praf și insecte, ai o priveliște încântătoare care îți aduce relaxare.

Dezavantajele ultimului etaj: variațiile de temperatură, igrasie, transportul greu al bagajelor.

Fiecare etaj vine la pachet cu avantajele și dezavantajele lui. Cântărește-le și alege-ți locuința cu atenție dacă etajul reprezintă pentru tine un criteriu de selecție.

Așa vei decide mai ușor ce etaj ar fi mai potrivit pentru tine și familia ta.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Oferte case sau apartamente noi

Oferte case Tânăr sau bătrân, vrei un cămin confortabil și funcțional(oferte case).Să fie o casă sau un apartament? Alegerea nu este ușoară pentru că fiecare

AZUR IMOB este o companie ce oferă servicii de consultanță și de obținere oferte personalizate în vederea achiziției de apartamente noi de la mai mulți dezvoltatori imobiliari.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți din domeniul imobiliar.
Copyright © 2023 AzurImob, All rights reserved. Powered by Evoro.
0
    0
    Comanda ta
    Your cart is emptyReturn to Shop