Oferte apartamente noi-clasificare

Nu știi după ce să te ghidezi în alegerea unui apartament? Ai studiat lista de oferte apartamente noi și nu ai făcut încă alegerea corectă? E bine să nu te grăbești și să vezi clasificarea apartamentelor după numărul de camere.

Oferte apartamente noi – tipuri de locuințe 

 • Garsonieră 

Este de obicei cea mai mică locuință și cea mai ieftină. Garsonierele vechi au pereții subțiri, cu baie pe hol. În noile proiecte apar garsoniere cu suprafețe generoase, cu diferite compartimentări, cu spații optimizate la maxim, cu gresie, faianță, parchet, centrală termică. Au o cameră, o bucătărie, o baie si terasă.

 • Studio modern

Acest tip studio se află doar în blocuri noi. Sunt locuințe moderne, practice și atractive, aduc un plus de confort față de garsonieră.

Compartimentarea celor două încăperi ( living și spațiu de dormit) conferă intimitate și permite desfășurarea unor activități simultane, potrivit noului trend de telemuncă. Are baie și terasă.

 • Apartament cu 2 camere

Acest apartament e indicat să aibă un living de minim 18 mp utili și un dormitor cu 12 mp . Acesta este decomandat cu intrare în ambele încăperi din hol (living, dormitor).

 • Apartament cu 3 camere

 Suprafața minimă trebuie să aibă minim 66 mp , cel ideal este de peste 90 mp. Apartamentul este format din living cu minim 18 mp , dormitor principal de minim 12 mp , camera copilului de minim 10 mp, loc de luat masa de 3 mp, bucătărie cu suprafața de minim 5,5 mp și 2 grupuri sanitare cu suprafața de minim 6,5 mp. Are antreu, hol și balcon.

Alte tipuri de locuințe

 • Apartament duplex

Se întinde pe două nivele conectate printr-o scară interioară sau lift. Este un tip de locuință potrivit pentru familii fără copii mici și fără vârstnici, sau cu copii mai mari pentru că scările nu oferă siguranță. 

Are avantajul că dormitoarele sunt separate de living și de bucătărie. Scara este un element estetic cu formă care dă spațiului o notă sofisticată.

 • Penthouse

Penthouse-ul este un apartament de lux la ultimul etaj al unei clădiri. Este situat de obicei într-o zonă bună a orașului și oferă o vedere asupra întregului oraș sau asupra unui colț de natură. Are spațiu generos, finisaje de lux și este un loc ideal pentru petreceri cu prietenii.

Are terasă generoasă unde luminile orașului creează o atmosfera de basm. Peisajele sunt superbe.

 • Loftul sau apartament open- space

Este o clădire industrială sau o mansardă părăsită transformate în spațiu de locuit. Are spațiu generos, îmbunătățit de design. Livingul poate avea tavan înalt iar dormitoarele și celelalte încăperi sunt pe două etaje. Este foarte luminos si are o estetică deosebită.

Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii despre alegerea corectă a tipului de locuință!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Oferte case sau apartamente noi

Oferte case Tânăr sau bătrân, vrei un cămin confortabil și funcțional(oferte case).Să fie o casă sau un apartament? Alegerea nu este ușoară pentru că fiecare

AZUR IMOB este o companie ce oferă servicii de consultanță și de obținere oferte personalizate în vederea achiziției de apartamente noi de la mai mulți dezvoltatori imobiliari.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți din domeniul imobiliar.
Copyright © 2023 AzurImob, All rights reserved. Powered by Evoro.
0
  0
  Comanda ta
  Your cart is emptyReturn to Shop