Apartamente de vanzare 2 camere-amenajarea

Ai analizat lista cu apartamente de vanzare 2 camere și ai achiziționat un apartament nou. Vei păși într-un loc plin de armonie dacă îl amenajezi în așa fel încât să fie confortabil și util. Ai nevoie de idei și inspirație.

Apartamente de vanzare 2 camere – livingul

Amenajarea începe cu ușa de la intrare care se proiectează prin universal cotidian într-o atmosferă stilată. Personalizează ușa, pune-i ghivece cu plante naturale sau fructe după sezon.

Fii curajos și creează în living un spațiu elegant și modern în care să ai senzația de libertate. Îmbină culorile armonios, cu nuanțe închise în partea de sus și cu multe oglinzi pentru a face ca spațiu să pară mai mare.

Scoate în evidență câteva piese cu impact vizual puternic:

 • canapeaua extensibilă;
 • biblioteca;
 • lampadarele;
 • măsuța rotundă;
 • riflajul din fundal.

Mobilierul din lemn de calitate va reda sentimentul de acasă Să fie redus pentru a avea spații libere. Canapeaua să fie extensibilă pentru a deveni dormitor pentru oaspeți.

Cumpăra o bibliotecă multifuncțională pentru cărți, jucării, pentru documente și dosare care poate avea uși și sertare sau polițe deschise.

Masa rotundă din material de calitate superioara iți oferă un sentiment special. E o piesă versatilă unde mănânci, sărbătorești, ai întâlniri de afaceri, discuți și te joci cu cei dragi. Este potrivită atât pentru living cât și pentru zona de dining.

Pentru a adăuga amenajării un aer luxos, alege piese de mobilier sau decorațiuni cu accente metalice, oglinzi și perne decorative.

Simplitatea este evidențiată prin lemn de calitate și lumină. Nuanțele deschise, neutre dau senzația de spațiu mai mare. Pune pe pereți picturi și desene originale sau reproduceri cu gust.

Asigură eleganța livingului cu un sonor în surdină, cu iluminat ambiental și o cromatică discretă.

Apartamente de vanzare – dormitorul

Dormitorul e bine să conțină un pat adecvat atât nevoilor persoanelor cât și dimensiunii încăperii, un dulap pe care îl poți înlocui cu un cufăr, două noptiere și obiecte de iluminat. Nota de intimidate poate fi accentuată de lenjeria moale de pat și de tablourile alese.

Nu bloca ferestrele și amenajează un décor din plante naturale. O fereastră mare, cu o perdea semiopacă va crea o atmosferă romantică, un spațiu luminos și primitor.

Lasă loc pentru a te deplasa liber prin cameră și pentru a putea deschide ușile dulapului și sertarele.

Dacă ai spațiu pune un fotoliu în care să te relaxezi, o măsuță de cafea și o oglinda în care să te admiri.

Pereții albi și mobilierul de culoare deschisă dau multă prospețime și vor face din dormitor un spațiu plin de energie.

Apartamente de vanzare – bucătăria

Pentru amenajarea unei bucătarii mici măsoară și planifică. Încearcă mai multe variante și transformă spațiul în folosul tău. Folosește fiecare colțișor cât mai eficient.

Alege mobilă de culoare deschisă cu sertare ce se pot transforma în mese, rafturi suspendate cât mai sus, mese pliabile, totul cu un aspect curat și elegant.

Incorporează electrocasnicele de calitate în interiorul mobilierului ca totul să fie unitar și ordonat.

Maschează instalațiile în mod sigur și alege o hotă puternică pentru a elimina mirosul de mâncare.

Alege o masă potrivita pentru a avea mai multe roluri.

Nu folosi elemente de decor. Corpurile de iluminat trebuie să aibă un rol funcțional și unul decorativ.

Bucătăria este inima casei care asigură hrana spirituală și sănătatea. Ea trebuie să fie modernă și funcțională, cu utilizări multiple pentru activitatea de zi cu zi.

Dacă dorești să achiziționezi un apartament nou, ne poți contacta pentru a alege împreună viitoarea locuință.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Oferte case sau apartamente noi

Oferte case Tânăr sau bătrân, vrei un cămin confortabil și funcțional(oferte case).Să fie o casă sau un apartament? Alegerea nu este ușoară pentru că fiecare

AZUR IMOB este o companie ce oferă servicii de consultanță și de obținere oferte personalizate în vederea achiziției de apartamente noi de la mai mulți dezvoltatori imobiliari.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți din domeniul imobiliar.
Copyright © 2023 AzurImob, All rights reserved. Powered by Evoro.
0
  0
  Comanda ta
  Your cart is emptyReturn to Shop