Cum alegi cele mai bune oferte imobiliare

Oferte apartamente noi

Vine o vârsta când ne hotărâm să facem o investiție majoră pentru noi și pentru familia noastră care să ne asigure confortul necesar.

O investiție făcută inteligent în domeniul imobiliar este o alegere bună dacă iei în calcul mai multe aspecte: în ce oraș se află imobilul, dacă este localizat într-o zonă bună, ce dotări are și care este posibilitatea pentru închiriere.

Un imobil care aduce venituri din chirii crește ca valoare în timp.

Cea mai bună alegere este achiziția unui apartament nou, o casă cu dotările necesare care să ne ofere confort, nouă și copiilor noștri.

Înainte de achiziția unei locuințe studiem ofertele de apartamente noi, din listele  de vânzări apartamente pentru a vedea beneficiile oferite, oferte imobiliare care sunt accesibile.

Pentru a găsi locuința ideală trebuie să știi că lucrul acesta implică timp pentru căutare și resurse financiare pentru achiziție.

Dacă apelezi la un consultant imobiliar acesta se va ocupa de tot acest proces de căutare a locuinței noi, oferind sfaturi și soluții necesare în vederea achiziției.

Aspecte relevante la achiziția unui apartament nou

 • Pentru achiziția imobilului nou poți să vinzi locuința veche și dacă nu dispui de toată suma pentru achiziția unui apartament nou, poți accesa un credit bancar.
 • La achiziția unui apartament nou accesat prin credit bancar pot exista și unele avantaje. Plătești o rată la bancă deseori mult mai mică decât valoarea chiriei lunare pe care o achită chiriașii către tine.
 • Achiziționarea cu plata cash te avantajează la apartamentele de vânzare 2 camere. În cazul în care achiziționezi o locuință nouă pentru a o închiria aceasta iți poate aduce un venit suplimentar constant.
 • De asemenea daca vei achiziționa o locuința nou cu dotări și finisaje premium cu accent pe confort ai șanse foarte mari să o închiriezi rapid.
 • Într-un cartier nou este important să verifici zona în care vrei să te muți pentru siguranța familiei.
 • În același timp poți verifica dacă are spații verzi care iți permit momente de recreere și loc de joacă pentru copii.
 • Apartamente de vânzare 2 camere noi este o alegere bună întrucât acestea își păstrează valoarea de piața.
 • De asemenea apartamente de vânzare 2 camere sunt cele mai căutate pe piața imobiliară din Romania.
 • La achiziția unui imobil nou trebuie precizat gradul de risc în caz de calamități naturale .
 • Ar fi bine să te ferești de tentația unui apartament vechi, ieftin a cărui renovare costă foarte mult și care prezintă riscul să se prăbușească la cutremur.
 • Există o listă în fiecare oraș cu imobilele încadrate în clasa I de risc seismic, care te ajută să te ferești de achiziția acestor imobile.

O achiziție solidă presupune:

– apropierea de serviciu, de creșă, de grădinița ,de scoală, de parcări, de piața, de stații de autobuz;

– apropierea de drumuri de acces care iți permit să te deplasezi în timp scurt unde ai nevoie;

Dacă locul tău de muncă este într-un cartier mai îndepărtat de centru sau de cartierele luxoase, poți găsi un preț mai mic pentru o locuință la fel de bună.

Dacă ești interesat, contactează-ne pentru a alege împreună locuința visurilor tale.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Oferte case sau apartamente noi

Oferte case Tânăr sau bătrân, vrei un cămin confortabil și funcțional(oferte case).Să fie o casă sau un apartament? Alegerea nu este ușoară pentru că fiecare

AZUR IMOB este o companie ce oferă servicii de consultanță și de obținere oferte personalizate în vederea achiziției de apartamente noi de la mai mulți dezvoltatori imobiliari.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți din domeniul imobiliar.
Copyright © 2023 AzurImob, All rights reserved. Powered by Evoro.
0
  0
  Comanda ta
  Your cart is emptyReturn to Shop