Vanzari apartamente noi – avantaje/dezavantaje

Dacă ești interesat de achiziția unui apartament nou și trebuie să alegi din mai multe oferte imobiliare – vanzari apartamente noi, este necesar să știi că acestea prezintă numeroase avantaje dar și unele dezavantaje.

Avantaje

Vanzari apartamente-compartimentare modernă

-apartamentele noi sunt mai spațioase decât cele vechi, mai bine compartimentate și oferă mai mult confort;

-unele apartamente de vânzare 2 camere prezintă balcoane deschise și spațioase care au rol de zonă pentru relaxare;

-apartamentele noi, situate la parter dispun de asemenea de terase descoperite și grădini proprii care adaugă un confort sporit locuinței.

Finisajele se fac cu materiale moderne

Apartamentele noi sunt construite cu materiale de calitate superioară, acestea rezistând mai mult  în timp. Persoanele care doresc să achiziționeze acest tip de imobile se vor bucura de tot confortul oferit de acestea.

Beneficiezi de izolare termică superioară

Apartamentele noi au o eficientă energetică mai bună păstrând mai bine căldura în timpul iernii iar vara sunt mai răcoroase deoarece sunt bine izolate. Cu cât apartamentul este mai nou cu atât eficiența energetică este mai bună, rezultând astfel costuri de întreținere mai mici.

Siguranta este sporita

Imobilele noi se construiesc după criterii superioare de siguranță și durabilitate în conformitate cu zona seismică, natura terenului și stabilitatea în timp a construcțiilor. La apartamentele situate într-un bloc nou vei beneficia de măsuri suplimentare de securitate:

– supraveghere video non stop;

– uneori contract de intervenție rapidă în caz de alertă;

– acces auto cu barieră;

– cartelă de acces pentru locatari.

Loc de parcare

Fiecărui apartament nou îi revine câte un loc de parcare. La momentul actual dezvoltatorii de imobile noi sunt obligați să pună  la dispoziție:

– un loc de parcare pentru apartamentele cu o suprafață până la 100 mp;

– două locuri de parcare pentru acele apartamente care au o suprafață mai mare de 100 mp;

Păstrează mai bine prețul în timp

Apartamentele de vanzare 2 camere noi, 3 camere noi, etc. pot fi o investiție avantajoasă, întrucât prețurile acestor imobile se păstrează mai bine în timp.

Acces la spații verzi și locuri de joacă pentru copii

Dacă timpul nu iți permite să desfășori unele activități recreative există ansambluri rezidențiale care beneficiază de spații verzi și locuri de joacă pentru copii.

Dezavantaje

Apartamentele noi pot prezenta și anumite dezavantaje:

Pret de achiziție mai mare

Apartamentele din blocurile noi construite au prețuri mai mari în comparație cu apartamentele din blocurile vechi. Avansul de plată la achiziția unui apartament nou poate fi compensat prin costuri mai mici de întreținere în timp.

Localizare

Apartamentele noi sunt localizate într-o zonă mai îndepărtată de centrul orașului. In cazul în care apartamentul nou achiziționat se află la mare distanță de centrul orașului, de locul de muncă ,de școli și de grădinițe, deplasarea  pentru cei mari și cei mici va fi anevoioasă.  In anumite zone cu blocuri noi, școlile, grădinițele, spitalele și mijloacele de transport public nu pot fi accesibile ca în cazul blocurilor vechi.

Un consultant imobiliar profesionist vă oferă consultanță imobiliară și vă poate prezenta mai multe oferte imobiliare. Acesta prezinta o descriere a avantajelor și dezavantajelor unui apartament nou, urmând ca la final să luați o decizie în ceea ce privește achiziția.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Oferte case sau apartamente noi

Oferte case Tânăr sau bătrân, vrei un cămin confortabil și funcțional(oferte case).Să fie o casă sau un apartament? Alegerea nu este ușoară pentru că fiecare

AZUR IMOB este o companie ce oferă servicii de consultanță și de obținere oferte personalizate în vederea achiziției de apartamente noi de la mai mulți dezvoltatori imobiliari.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți din domeniul imobiliar.
Copyright © 2023 AzurImob, All rights reserved. Powered by Evoro.
0
    0
    Comanda ta
    Your cart is emptyReturn to Shop